lidt finthakket chokolade) Ovenpå lavede jeg UltimateChocolateFrosting. UltimateChocolateFrosting. Jeg bagte en Banankage (den samme som jeg altid bager - putter dog 1 banan mere i end i opskriften og evt
C. h. o. k. l. a. d. e. f. r. s. t. i. n. g. D. u. b. m. c. p. ,. å. y. æ. v. ø. 9. 0. 1. 3. /. 4. ½. 2. j. M. O. H. 5. -. 7. x. S. P. (. ). F. N. K. L. Q. q. l l
F. y. l. d. i. g. k. o. s. a. e. b. t. m. r. h. p. c. f. n. E. v. ø. å. j. D. ,. u. ". S. H. 5. 3. æ. -. L. T. 4. 0. 2. 1. B. K. J. x. 7. O. 8. ½. 9. (. ). U. C. /. P. R. N. I. M. G
Nederste lag var lyse bunde med mandler og lidt appelsinskal med passionsfrugt/appelsinmousse med stykker af frisk appelsin og chokolademousse smurt op med ultimatechocolatefrosting
UCF - UltimateChocolateFrosting. Man kan lave fondant selv ved denne opskrift, men jeg fortrækker helt klart altid den som man køber færdig, da jeg syntes den er meget mere smidig og til at have med at gøre