MEN man kan lave en sundere kage. Under piskning tilsættes banan masse + tørre ingredienser lidt efter lidt, indtil det hele er blandet til en tyk grød
Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Min udgave indeholder 28% færre kcal, end de sukkerfrie varianter du kan købe i butikkerne, er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk. Når du har pisket i de 15-20 min, kommes knust frysetørret hindbær eller frysetørret jordbær i guf-massen – stadig under kraftig piskning i 1-2 min mere. 5-6 blade matcha pulver (nok 1-2 spsk) og pistacie aroma kommes i – også under kraftig piskning i 1-2 min mere
Det meste af alkoholen damper nemlig væk under bagningen, men giver en speciel smag. Hvis du vil læse mere om energifordelingen, skal du klikke på "nutrition facts" lige under billedet
Med knap 200 calorías forbrændt stod morgenmaden på en stak proteinpandekager toppet med skyr og bananskiver. HELE brødet indeholder kun 175 kcal og under 1 g fedt
Det føltes meget underligt, og nærmest akavet – for det første fordi jeg ikke har stået sådan et sted før og ved hvad “man gør”, for det andet fordi det er uvant og lidt usikkert at begive sig ud i at tale med en bilsælger, for det tredje fordi vi begge ved utrolig lidt om biler og derfor er nervøse for at træffe dårlige beslutninger og for det fjerde fordi det føles som en meget stor beslutning og beløbets størrelse kræver vigtige overvejelser
Sweet potatoes, der på dansk kendes under så forskellige navne som søde kartofler, sødkartofler, batater, orange kartofler, røde (søde) kartofler og sikker endnu flere, er meget populære blandt de sundhedsbevidste
Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Brun kødet under jævnlig omrøring (hvis der er meget vand i -hældes det ud), tilsæt de hakkede løg, salt og peber og brun kødmassen videre i ca 20-25 min). 1 stk forårsrulle=228 kcal (proteiner 24 g, kulhydrater 15 g, fedt 7,8 g)
Adskillige undersøgelser har ligeledes vist, at flavnoiderne hindrer kolesterol i at aflejre sig, hvilket kan bevirke til en reduktion af blodtrykket samt virke afstressende