Ungarskpaprikagryde. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Drys paprika over og rør rundt. 1 generøs spsk paprika – helst ungarsk med lidt pift i – ellers halvt paprika og halvt sød chili. 1 generøs spsk paprika – helst ungarsk med lidt pift i – ellers halvt paprika og halvt sød chili
Smag til med paprika og peber. Ungarsk fiskesuppe(4 personer)35gsmør4 spsk hvedemel11 fiskebouillonl dl fløde 13%l tsk paprika1/2 tsk peber150 g gulerødder i fine strimler'150 g persillerødder i fine strimler100 g finthakket løg300 g ørredfilet i tern2 dl hakket persille8 skiver brødRør smør og mel sammen i en gryde for jævn varme
paprika (gerne rosen eller evt. 1-2 spsk paprika. Så er det dagen før dagen - og nej, det er ikke jul i morgen, men jeg skal op og forsvare min bachelor
mild paprika. rosenpaprika. Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt grønsagerne, de to slags paprika, kommen, spidskommen, laurbærblad, tomatpuré, flåede tomater, vand, salt, peber og sukker
Tilsæt paprika og karry og svits det let. Smag retten til med salt og paprika. Desuden kan tilsættes lidt supertynde skiver af frisk sød paprika, som pynt
Svits de finthakkede løg og hvidløg sammen med kalkunbrystet og tilsæt paprikaen. Vend det hurtigt på begge sider og krydder det med salt, peber og paprika
Svits paprika, løg, hvidløg, porre og bacon, f. Efter 1 uge i Ungarn, har jeg selvfølgelig ungarsk kogebog med hjem - slæber altid opskriftsbøger med hjem fra udlandet, for jeg elsker inspirationen. eks haricot verts, friske eller frosne1 æg5dl creme fraiche, 18%100g revet ostpaprikachilisaltpeberLidt smør til formenKog risene halvvejs færdige ud fra opskriften på posen