Ungarsk ret paprika og kød tern opskrifter

Ungarsk gullasch – God simremad

Fantastisk god simremad her om efteråretog vinteren. Når retten har simret nok, så tilsættes den halve liter fløde – jeg vil ikke anbefale at du bruger en med lavere fedtprocent, da det går ud over smagen

Ægte ungarsk gullash med kartoffelmos.

Smelt smørret i en gryde og brun kødet deri ved høj varme. retten med lidt majsstivelse, hvis du foretrækker en lidt tykkere gullash
Gullash

Gullash

Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Nordisk inspireret gullash-suppe

Nordisk inspireret gullash-suppe

Denne suppe kan vist ikke helt kaldes ungarsk, men det gør jo sådan set heller ingen forskel, så længe den smager dejligt
Pörkhölt - Ungarsk Gryderet

Pörkhölt - Ungarsk Gryderet

paprika (gerne rosen eller evt. Tilsæt kogende vand så det dækker kødet, tilsæt tomater, peberfrugt, pure, salt og peber og læg låg på gryden

Ungarsk gullash suppe

Smag retten til med salt ogpaprika. (Lad retten simre under låg til kødet er delvist mørt). Lad retten simrer under låg til kartoflerne er møre, men stadig faste