Ungarske kartofler opskrifter

Ungarsk gullasch – God simremad

Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Paprikagryde

Paprikagryde

Du kan servere paprikagryde med kogte ris – gerne fuldkorns – kartoffelmos eller brasede kartofler og et drys persille
Oksegryde med Kartoffelmos

Oksegryde med Kartoffelmos

Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-mikser. 3-4 bagekartofler, store tern. Kog kartoflerne i usaltet vand 15-20 min. 3-4 bagekartofler
Gullashsuppe

Gullashsuppe

Skræl kartoflerne, og skær dem i tern på størrelse med kødet eller lidt større. 450 g kartofler. Tilsæt kartofler og peberfrugt, når de 2½-2¾ timer er gået, og lad det simre med i 20-30 minutter
Nordisk inspireret gullash-suppe

Nordisk inspireret gullash-suppe

Når kødet er ved, at være mørt skrælles kartoflerne og de skæres i mundrette tern og de koger med indtil de ligeledes er møre
Ungarsk Gullash med Hvidløgsmos

Ungarsk Gullash med Hvidløgsmos

Kog kartofler i tern og hvidløg helt møre, ca. kartofler3 fed hvidløg1 dl. Her i vintertiden elsker jeg simremad, men de dage hvor jeg kommer hjem fra arbejde sent gider jeg ikke altid vente på det
Gullash

Gullash

Den ungarske version med nok cayennepeber til, at der skal kartoffelmos med hver en bid. kartofler. Skræl kartoflerne og skær dem i store tern

Ungarsk gullasch med Rodfrugtmos

kartofler. kartofler. Du skal bruge. 4 løg i tynde både. 3 gulerødder i tern. ½ rød hakket peberfrugt. 2 fed finthakket hvidløg

Ungarsk gullaschsuppe

Skær kartofler, persillerødder, renset peberfrugt. Hak løgene. og gulerødder i tern. Skær kødet i tern ca. 2x2 cm

Ungarsk Gullashsuppe

100 gr skrællede kartofler i tern. Chorizo, sambal oelek, kartofler, tomat og bouillon kommes i og suppen koges i 15 minutter. 100 gr skrællede kartofler i tern

Ungarsk gullash suppe

Skræl kartoflerne og skær dem i tilsvarende terninger. Hæld kartoflerne og resten af bouillonen. Lad retten simrer under låg til kartoflerne er møre, men stadig faste

Ungarsk gullaschgryde med kalkun

Tilsæt bouillon, tomater, gulerødder, peberfrugter, kartofler, krydderier og salt og lad det simre i 15 minutter