Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern på størrelse med kødet eller lidt større. 450 g kartofler. Tilsæt kartofler og peberfrugt, når de 2½-2¾ timer er gået, og lad det simre med i 20-30 minutter
Kog kartofler i tern og hvidløg helt møre, ca. kartofler3 fed hvidløg1 dl. Her i vintertiden elsker jeg simremad, men de dage hvor jeg kommer hjem fra arbejde sent gider jeg ikke altid vente på det
100 gr skrællede kartofler i tern. Chorizo, sambal oelek, kartofler, tomat og bouillon kommes i og suppen koges i 15 minutter. 100 gr skrællede kartofler i tern
Skræl kartoflerne og skær dem i tilsvarende terninger. Hæld kartoflerne og resten af bouillonen. Lad retten simrer under låg til kartoflerne er møre, men stadig faste