Langos ble jeg for første gang kjent med i Ungarn for 10 år siden, og det har siden den gang vært en av mine største favoritter der nede når jeg vil ha noe kjapp,enkel,billig og deilig mat
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
Ja, sygdom fylder stadig meget herhjemme og jeg har haft selskab af Oskar de sidste to dage. Han er stadig ikke helt på toppen og i dag fik vi taget blodprøver for, at kontrollere om hans immunsystem endnu engang er sendt til tælling
Opskrifter i mine versioner efter “Italienske buffeter” ad Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson, “Vild med grønt” af Louisa Lorang og “Moderne Mamma” af div