Unghanen blev serveret som ballontine. Et lille stykke unghanebryst rullet ind i souffléfars. Den pæne rulle var anrettet på en ragout af unghane, dertil majroe, baby gulerødder, fennikel, samt grøn asparges
Unghanen blev serveret som ballontine. Et lille stykke unghanebryst rullet ind i souffléfars. Den pæne rulle var anrettet på en ragout af unghane, dertil majroe, baby gulerødder, fennikel, samt grøn asparges
I stedet har jeg i mine egne gemmer en opskrift på en trøffelsauce til en unghane og med udgangspunkt i den, vil jeg her komme med mit bud på en trøffelsauce
Unghane lår, overlår og bryst brunes godt af, sammen med flæsk. Vend det godt rundt, og sørg for, at det får en dejlig stegeskorpe, og at skindet på unghanen bliver godt sprødt
ret var unghane med svampe, løg og ristet kyllingeskind. Den sous-vide tilberedte unghane var slet ikke noget for mig, jeg syntes smag og konsistens var ødelagt, og tilbehøret kom til at fremstå meget fedt med kyllingeskind og svampe
Unghane lår, overlår og bryst brunes godt af, sammen med flæsk. Vend det godt rundt, og sørg for, at det får en dejlig stegeskorpe, og at skindet på unghanen bliver godt sprødt