Hvorfor det lige hedder "Sophies Universe" melder historien ikke rigtigt noget om - men jeg gik straks igang og fandt garnkassen frem under sengen, hvor den bor sammen med nullermændene og uhyrerne om natten
Jeg har samlet min energi og opgraderet mit Online Univers. Universet er en økonomisk og overskuelig mulighed for at få adgang til en unik kombination af ny viden og inspiration, min mentoring og Helates samt muligheden for at connecte med en gruppe andre skønne sjæle og mig i en lukket gruppe uafhængig af fysisk afstand
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Jeg har en yndlingsopskrift på æblekage, som jeg gerne vil dele med dig. o). Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Selvfølgelig var vi til valg i går. Menu' en var hjemmelavet amerikansk burger "my way", med hjemmelavet burgerboller, ovnbagte pommes frites, friturestegte løgringe (jeg ved det, men det smager uhm
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Dagens aftensmad bestod i aften af gulerods karbonader med ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Jeg blev præsenteret for disse gulerods karbonader for første gang hjemme hos mine forældre for nogle måneder siden
Men så kom dagen hvor jeg blev inviteret til fødselsdag hos de to sødeste små piger, der begge er kæmpe fan af Elsa og hele hendes Frost univers, så jeg så mit snit til langt om længe at gå fuldstændig glimmer-snefnug-amok og medbragte en ordentlig portion Frozen cupcakes, der heldigvis faldte i god jord hos både de små som store…
Den 5 april havde jeg fødselsdag og i den forbindelse serverede jeg en flag kage for mine gæster. Det har været meget begejstring for den kage så her kommer opskriften og fremgangsmåden