—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
V. a. f. l. e. n. h. r. s. i. o. p. H. k. t. j. ,. u. m. ø. M. 1. 2. -. 3. 0. D. v. æ. g. d. b. O. y. w. P. å. K. E. N. C. S. 4. 8. 6. 9. A. 5. (. ). G. J. I. c. B. T. ♥ l
Det første som slo meg da jeg fisket opp en julepølse fra Jens Eide, egg fra Ek Gårdspakkeri, hvetemel fra Kvelde Mølle, Nyr ferskost og sterk sennep fra Gyllensten var "Det må bli pølse i vaffel"
Pølse i vaffel er tradisjonsrik mat fra Østfold og enkelte steder i Sverige. Pølse i vaffel er en spesialitet på Melløs stadion når Moss FK spiller hjemmekamper
Opskriften er hermed formidlet videre for OBH Nordica, så vi kan sætte fokus på deres dobbelte vaffeljern, hvilket er noget så genialt, hvis man spørger mig
Hvis du ikke har et belgisk vaffel jern så anbefaler jeg at du kjøper deg ett. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Der stikkes en vaffel skråt ned i moussen i hvert glas. halvdel frugtsaft lader du stå uden husblas. Orange mousse 1Husblas lægges i blød i rigeligt koldt vand. BrombærgeleLæg husblas i blød i koldt vand i 10 min
Vaffel kjeks, hvis du ikke finner uten fyll så ta med vaniljefyll. Knus noen vaffelkjeks med fingrene i en bolle og strø vaffelkjeks biter over frostingen
Varm dit vaffeljern godt op, og spray lidt olie på hele jernet, inden du steger hver enkelt vaffel. Hvis dine elskede søde vafler med syltetøj og flødeskum skal helsificeres, så må jeg sige, at jeg tror, jeg har fundet frem til den helt rette opskrift, hvor der gås minimalt på kompromis med den originale smag og konsistens