Vaffeldej. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Dejen skal have konsistens som almindelig vaffeldej. MORGENMADSVAFLER. I morges tyede jeg til vaffeljernets mange muligheder, og prøvede mig frem med morgenmadsvafler
Jeg er i virkeligheden helt vildt glad for mit nye tefal snackcollection jern, men når man får vaffeldej udover det hele, så er det edermame svært at gøre rent
Vi har tilføjet nogle kommentarer om vaffeljern i bunden af opskriften og om det var det, der gjorde vores opskrifter på vafler og vaffeldej så populære, ja det ved jeg ikke
Dejen bliver ikke flydende som vaffeldej. Kagerne er sprøde uden at være for skrøbelige. Mine kager blev virkelig velsmagende, for amaranthmelet giver det en lidt nøddeagtig smag
Blend alle ingredienserne til vaffeldejen i en blender til en helt jævn dej. Jeg beklager, at det har taget mig så lang tid at få opskrifterne med kamelmælk lagt ud, – jeg lovede jer det jo for et par måneder siden… sorry
Den kan desuden bruges til blanding af pandekage- og vaffeldej, samt flere typer kagedej. Det kan være en enkelt smoothie til morgenmaden eller en varm suppe, som stavblenderen nemt klarer uden problemer
Dette studie fra American Journal of Geriatric Psychiatry, viser, at gurkemeje er virkelig god for de små grå, for hukommelsen, præstationsevnen og for opmærksomhedsevnen
Server omgående med jordbærmarmelade og flormelis. Klassiske Vafler10-12 hele vafler170 g hvedemel60 g Maizena1 tsk bagepulver½ tsk natron1 tsk salt500 ml kærnemælk160 ml smagsløs olie, f. solsikkeolie2 æg3 spsk sukker2 tsk vaniljeekstraktRør alle ingredienserne til vaffeldejen sammen i en stor skål
Bland alle ingredienserne sammen til en vaffeldej og lad den stå i køleskabet i 30 minutter. Forretten lørdag skulle egentlig have været disse laksetårn inde fra Marie