Stekes i belgiskvaffeljern og smaker best når de er nystekte. Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode
Vi brugte et super smart belgiskvaffeljern til at lave vores vafler på, men hvis du ikke har sådan et, kan et almindeligt et sikkert også klare tricket
Steg dem i et varmt vaffeljern – enten som belgiske eller hjertevafler. For et par uger siden inviterede jeg to søde veninder over til sen morgenmad bestående af disse sunde vafler med æble og kanelcreme
Indtil for nyligt har jeg set vafler som noget sødt og syndigt, men efter jeg fik mit nye vaffeljern i julegave er jeg begyndt at lave en masse grove og sunde belgiske vafler
Varm vaffeljernet op til høj varme (du kan både bruge belgisk eller almindelig hjerte-vaffel form), pensl evt med en smule olie og bag så vaflerne, til de er sprøde og gyldne
Tænd dit vaffeljern (du kan både bruge belgisk eller hjerteform – jeg bruger dette). Sørg for ikke at komme for meget dej i vaffeljernet – de hæver lidt, og det skal ikke flyde ud over (jeg taler af erfaring…)
I første omgang har jeg taget brug i vaffeljernet, der laver lækre, tykke, belgiske vafler. Som I måske husker, stod mit gamle vaffeljern af i sommers, og siden da har der ikke været vafler på bordet hjemme hos os
Varm et vaffeljern op, pensl evt med en smule kokosolie/olivenolie og bag dine vafler. Det blev til disse belgiske spinatvafler, som jeg har lavet mange gange de sidste par uger under eksamensskrivningen