På helligdage som denne fredag har vi tit lyst til at forkæle og selv, fordi vi har tid til det – hvilket blev til disse sunde og næringsrige vafler – da det ud over at være lang fredag er international vaffeldag
Lige nu sidder jeg på gulvet i mit "ny-renoverede" værelse, og forsøger at overtale mig selv til at gå igang med matematik, men jeg tror at jeg går i bad først
Vaflerne er med vilje uden tilsat sukker, da jeg lavede en chokoladecreme til, som blev tilført sødme i form af honning og som derfor fungerede perfekt til vaflerne
For nogle uger siden, forsøgte jeg mig første gang med vafler. Til vaflerne brugte jeg (ca. De var vellykkede dengang, men for at være ærlig, var disse endnu bedre
Servér dem med årstidens frugt og bær og du har til en lækker start på dagen. Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået vafler til morgenmad (brunch) før, men én gang skal vel være den første
Der bliver formentlig både overskud af hummus og vafler i opskriften, men de er altså også virkelig geniale at have med som rester til frokost eller madpakke dagen efter
Nye opskrifter der gør det nemt for mig at klare hverdagen, madpakken og når vi er på tur. I dag kastede jeg mig ud i spinat vafler – som blev overraskende gode – og i skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften
For at morgenmaden ikke tager for lang tid, men stadig er lækker, så spiser vi gerne vafler. Som jeg nævnte sidst er vafler en fantastisk morgenmad, - og her kommer opskriften på den "salte" udgave, med revet ost, bedst serveret med et spejlæg på toppen og meget gerne avocado til