Drys med sigtet kakaopulver. CHOKOLADEKAGE Dette er en af de bedste chokoladekage, du kan få. Det er vigtigt, du bruger en god mørk chokolade til kagen
Jeg var fornylig til et oplæg holdt af AMMA’s brasilianske grundlægger som tror fuldt og fast på de økologiske principper for dyrkning af kakaobønner, og det var meget inspirerende at høre at de tror på at vi kan redde jorden ved at spise chokolade (af en bestemt kvalitet selvfølgelig)
Kakaopulver. Den revner altid på toppen, hvilket giver den et meget overdådigt look. Man får i hvert fald lyst til at sætte tænderne i den med det samme, og husk nu at den smager bedst varm
Denne meget enkle, men uimodståelige lagkage gemmer på luftige, hjemmebagte sukkerbrødsbunde lagt sammen med hindbærmarmelade og en fløjsblød chokoladeganache med Valrhonachokolade
I december skrev jeg om mit besøg påValrhonaschokoladeskole École du Grand Chocolat som ligger i denne lille by Tain-l´Hermitage syd for Lyon i Frankrig