Vandbakkelser dej dagen før opskrifter

Vandbakkelser

Vandbakkelser

 Hæld alt melet i og pisk, til en jævn tyk dej. – rød til dejen er blank og tag af varmen.   Brug 2 skeer  til at sætte dejen på bageplade. Bages ved 200 grader i 23 – 25 minutter – husk ikke at åbne ovnlågen før efter 20 minutter, for ellers falder bakkelserne sammen
Pandestegt brød med rosmarin og flagesalt

Pandestegt brød med rosmarin og flagesalt

Halvt gennem dagen foreslog manden, at vi kunne lave snobrød, sikkert fordi han havde set på Lisbeths story, at de havde gjort det i fredags, men ikke desto mindre smækkede jeg dejen sammen efter den bedste opskrift på snobrød, og igang var vi
Vandbakkelser

Vandbakkelser

Først var jeg skeptisk hvad angik processen, for jeg troede at det ville være en kunst i sig selv, bare at få lavet en nogenlunde dej
Franske kager

Franske kager

Pas på at vandbakkelserne ikke falder sammen. Dej. Flæk de nedkølede vandbakkelser og smør dem med vanillie-creme i "underen" og i "overen", sprøjt flødeskum på "underen" til det dækker overfladen og læg toppen på
Fødselsdag!!

Fødselsdag!!

Tag cremen af varmen, og stilles til afkøling, bare på bordet, mens du laver dejen. Dej. Tilsæt øvrige ingredienser, og ælt dejen godt

Menneskevarme i isnatten

Maja laver vandbakkelser, mens “terroristen” kigger på…. Men den smager dejligt. DAGEN EFTER falder jeg i snak med Karina, der sidder i receptionen på Hotel Icefjord, hvor jeg spiser morgenmad