Hæld alt melet i og pisk, til en jævn tyk dej. – rød til dejen er blank og tag af varmen. Brug 2 skeer til at sætte dejen på bageplade. Bages ved 200 grader i 23 – 25 minutter – husk ikke at åbne ovnlågen før efter 20 minutter, for ellers falder bakkelserne sammen
Halvt gennem dagen foreslog manden, at vi kunne lave snobrød, sikkert fordi han havde set på Lisbeths story, at de havde gjort det i fredags, men ikke desto mindre smækkede jeg dejen sammen efter den bedste opskrift på snobrød, og igang var vi
Pas på at vandbakkelserne ikke falder sammen. Dej. Flæk de nedkølede vandbakkelser og smør dem med vanillie-creme i "underen" og i "overen", sprøjt flødeskum på "underen" til det dækker overfladen og læg toppen på
Maja laver vandbakkelser, mens “terroristen” kigger på…. Men den smager dejligt. DAGEN EFTER falder jeg i snak med Karina, der sidder i receptionen på Hotel Icefjord, hvor jeg spiser morgenmad