feta. Vandmelon og persille går helt utrolig godt sammen, og krydret med hvid peber, får den et frækt twist, som jeg lærte fra en kok jeg engang snakkede med
Desserten bestod af saftig og sød vandmelon. Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Den klassiske (og altid lækre) vandmelonsalat med feta. Til vandmelonsalaten var der også pandebrød, en ny variant af hummus som jeg snart deler, og bagt blomkål med karry, parmesan, persille og citronskal a la denne
I september er det blandt andet hokkaido græskar, æbler, jordskokker, kål, vandmelon, rødbeder, blomkål, spinat, persille og laks der er i sæson, og alle disse indgår i ugens madplan
Rester af melon, rester af feta og resten af persillen fra haven. Dette billede har ikke så meget har det ikke med min salat at gøre, men persillen står ved siden af min dild - og så var det en lejlighed til at vise min skønne urtehave - vild og skøn og med lidt af hvert
Inspireret af blomkål og vandmelon i ugens kasse fra Årstiderne, blev menuen i dag. Løget snittes fint, persillen hakkes og begge dele vendes i sammen med salattern/feta
Knæk fetaen i mindre stykker, spred den ud over salaten og hæld dressing over. Nu er den klar til servering, man kan drysse hakket bredbladet persille på toppen eller ristede nødder