Vi lagde ud med, at bage nogle vanilje og chokolade cupcakes og pynte dem med varianter af ganache. Efter en kort ferie har vi igen tid til, at lave lidt kager og cupcakes
Tilsæt herefter resten af rismelet og vanilje ekstraktet og pisk kort til det er blandet godt. Så skal toppen bare i en sprøjtepose, eller bare smøres med en palet oven på de afkølede kager
Her er der både cupcake mix til chokolade, vanilje og red velvet. Cupcakes forme, krymmel i alle afskygninger og cupcake cream, til at lave frosting af
vaniljepulver eller vaniljesukker. Kokosflødeskum kan også bruges andre steder, hvor du normalt ville bruge flødeskum eller bruges som frosting på cupcakes
Der er en rigtig god balance smagen af kaffe, den cremede baileys og sødmen fra vanilje siruppen. Kaffen er på ingen måder “overpowering” og vanilje bidrager med de underliggende noter
Kagen er bygget op af vanilje lagkagebunde (tre per etage) og skovbær mousse med hvide chokolade stykker (to lag per etage), en kombination der er rigtig lækker i sommervarmen og en af vores favoritter
250 gr friske dadler uden sten100 gr hakkede mandler50 gr hakked usaltede pistacie nødder (gem lidt til pynt)2 spsk kokos-olie2 spsk kakao1 stang vanilje 1 lille bakke hindbær1 lille bakke blåbær1 lille bakke jordbærPynt lidt mørk revet chokolade eller chokolade- gitter du selv laver, usaltede pistacie-nødder og frisk frugt efter eget valg. 1 stang vanilje
250 gr friske dadler uden sten100 gr hakkede mandler50 gr hakked usaltede pistacie nødder (gem lidt til pynt)2 spsk kokos-olie2 spsk kakao1 stang vanilje 1 lille bakke hindbær1 lille bakke blåbær1 lille bakke jordbærPynt lidt mørk revet chokolade eller chokolade- gitter du selv laver, usaltede pistacie-nødder og frisk frugt efter eget valg. 1 stang vanilje