Syltede citronskaller, sorbet af citronsaft, sifon på vanilje og fromage frais, karamel lavet på kondenseret mælk, sne af citrus og lime samt isomalt-tuilles med limeskal
vaniljesukker. vaniljesukker. Start herefter med at sigte mel, kakao, salt, natron og vanilje sammen. Osten og smøret piskes sammen (vigtigt at begge dele er stuetempereret) inden vanilje og flormelis tilsættes, hvorefter fyldet piskes jævnt
Tilsæt fromage frais, vaniljepulver & Perfect Sød – pisk igen til en cremet skum. Flæk vaniljestangen & skrab kornene ud – lig dem til side, de skal bruges senere
- husk at fiske vaniljestangen op før du blander opkoget i fromagen. ½ stang vanilje. Nu kan jeg lige så godt sige med det samme, at når det kommer til fromage, er det fristende let at lade sig forføre af fromagepulver
Til ahornfromagen varmes ahornsirupen, sukker og vandet op til sukkeret er smeltet. Lagkagebunden vædes en smule med ahornsirup og fromagen fordelen henover
½ vaniljestang. Hyldeblomst fromage. Blåbær, sukker, vaniljetang hvor kornene er skrabet ud, kommes i en kasserolle, og koges op ved svag varme i et par minutter, indtil sukkeret er smeltet
vaniljepulver (original opskrift siger ekstrakt). fromage frais. Rør vanilje og hakket chokolade i. Mine flød ikke SÅ meget ud, men så hævede de "opad" i stedet for, og jeg tror, det var, fordi jeg brugte frosne hindbær og fromage frais, så dejen var mere flydende, end hvis der havde været knap så meget væske, men det gør ikke noget dårligt ved selve cookien
vaniljesukker. Det blev en gulerodskage - næsten efter min mors opskrift, bare med erstatning af noget af olien i form af fromage frais, så den blev lidt mindre usund
Jeg skiftede den kedelige vaniljesukker ud med en stang vanilje og de smukke korn gjorde smagen meget bedre end de kedelige færdiglavede man kan købe i supermarkedet