I stedet for vanilje kan man tilsætte næsten enhver smag til icingen. vanilje ekstrat. Royal icing (ofte forkortet til RI) er et vidunderligt værktøj, der bør være i enhver kagepynters kasse af tricks til, at lave flotte kager
Bærene hældes i en gryde og koges op, tilsæt sukrin og vanilje og mos bærrene godt, dette tager kun et par minutter, mosen tages af varmen, chia frø vendes i og sættes til afkøling
Kagen er bygget op af vanilje lagkagebunde (tre per etage) og skovbær mousse med hvide chokolade stykker (to lag per etage), en kombination der er rigtig lækker i sommervarmen og en af vores favoritter
Kagens indhold består af lagkagebunde med vanilje (efter en ny opskrift vi er igang med at afprøve) i tre lag, med fyld af chokolade creme og hindbær creme
Mette Blomsterbergs blåbær creme, en anden trøffel creme end den der var i bryllupskagen som er lidt lettere end den og bundene var vanilje - Her er opskriften på bundene og nogle billeder af den
Jeg har set andre bruge cream cheese frosting eller icing (. 1/2 tsk vanilje ekstrakt (jeg bruger altid det dobbelte. 1/2 tsk vanilje ekstrakt (jeg bruger altid det dobbelte
And for the icing (og til glasuren). Mix the two ingredients of the icing. (1 teske vaniljeekstrakt eller vaniljesukker). If it's too thick, add more lemon juice, and once the cookies are cool, then drizzle the icing on top of the cookies, and let it stiffen for about 10 minutes. I en større skål skal i piske smør, sukker, vanilje sukker og citronskræl indtil det bliver let og luftigt, i cirka 3 minutter. (1 teske vaniljeekstrakt eller vaniljesukker)