Sprøjt små marengstoppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir. I en anden skål røres flødeost, vanilje, citronekstrakt, revet citronskal, creme fraiche og flormelis til en jævn ostecreme
vaniljepulver. Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af
Opskriften er en grundopskrift, så du kan selv tilsætte smagsstof – lakrids, vanilje, jordbær el. Jeg har aldrig lavet marengs før, så jeg var ret sikker på, at det ville gå fuldkommen galt, men jeg blev meget positivt overrasket, da disse små himmelske ‘klumper’ kom ud af ovnen
½ tsk vaniljepulver. Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage med marengs
Til fyldet rørte jeg vaniljeis til softice med elpiskeren, men man kan også bruge flødeskum – og så fylder man bare gavmildt op med de bær og frugter, man bedst kan lide
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!