Hvis du ikke lige har en omgang "voksennutella" fra Sorgenfri Specialiteter på lager, ja så kan du jo altid bruge en smørcreme eller en chokolade gancahe som fyld - eller du kan, hvis du vil have et nutella-touch ligesom her bare bruge almindelig nutella til at samle de små pies med
vanilje ekstrakt. Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Til smørcreme røres smør, mælk, vanilje ekstrakt og halvdelen af formelis godt sammen. Uden på ligner det en helt almindelig vaniljekage, men inden i, er der alle regnbuens farver
Til smørcremen røres smør, mælk og vanilje godt sammen. Tilsæt smør, æg, jordbær og vaniljeekstrakt. En rigtig lækker svampet bund, og et godt sammenspil mellem smørcremen og jordbærene
Kom vaniljen op i massen og sigt hvedemel, bagepulver og kakao i. Man kan undlade kakao og lave vanille pies, lave hvid chokoladecreme, flødecreme, smørcreme eller fylde med andre lækkerier
I smagen og konsistensen minder den ufattelig meget om vaniljekranse, som vi kender dem fra jul. Her er de lagt sammen med en smørcreme smagt til med passionsfrugt
Kagen er bygget op af vanilje lagkagebunde (tre per etage) og skovbær mousse med hvide chokolade stykker (to lag per etage), en kombination der er rigtig lækker i sommervarmen og en af vores favoritter