Kom alle de udskårne bær/frugter ned i vanillecremen / yoghurten, og rør det stille rundt. Denne version er en hjemmelavet yoghurt - jeg har frosset min version på en sund og proteinrig vanillecreme - og det kan klart anbefales at prøve
Opskriften tillader dig at lave flere portioner, og vanillecremen (som bliver til isen) kan sagtens holdes i køleskabet, indtil første portion er frosset ned
Fyldet kan du variere i det uendelige – flødeskum, vanillecreme, chokolademousse, frugtmousse, marmelader i alle farver, smørcremer, frisk frugt og hvad du ellers har fantasi til at komme i
Frisk frugt, specielt jordbær, ville helt sikkert også gå rigtig godt til. smør til stegning. Pisk til massen er helt tyk, sådan slipper du for klumper
Serveret med skyr, vanillecremen (her på bloggen) og bær, får du en mættende, næringsrig og utrolig sund dessert, morgenmad, pre- eller postworkout måltid