Varm suppen lidt op igen og tag den så fra varmen. Har før lavet en ærtesuppe, men nu er vi lige i en periode hvor jeg fokuserer meget på hvor mange kalorier jeg indtager, men vil ikke gå ned på smag
Varm en stor gryde godt og grundigt op. Uhm, helt fabelagtig ærtesuppemed stegte rejer. Herefter tages rejerne op, men væden gemmes - den skal nemlig tilbage i gryden sammen med ærterne og vandet
Denne varme suppe kan både fungere som let hovedret eller en god fyldig forret. Kom suppe i med en skefuld cremefraiche i midten med en lille håndfuld rejer ovenpå, drys lidt forårsløg på rejerne riv en lille smule parmesan og et drys peber
Tag gryden af varmen og blend suppen, enten med stavblender eller i en rigtig blender. Hvis ærterne stadig er halvfrosne, så rør rundt i gryden indtil de er blevet varmet op
Kog ved svag varme i ca. Skær broccolistænglen i små stykker og sauter det i gryden sammen med løg og olie (stænglen er rigtig god i blendede supper, da den har en fin cremet smag)