Opvarm en pande ved jævn varme og smid smør og olie på. Fuld skrald på varmen efterfølgende, og når skindet er sprødt og gyldent vender du brystet om, skruer ned til jævn varme
Varm først en pande op til meget høj varme. Steg ved mellem varme med skindsiden nedad i ca. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING
Smag mosen til med salt, varm den helt opigen og server den til brændende kærlighed. Varm smør og olie op i en dyb pande og tilsæt løg sammen med enebær og allehånde
Andebryst - Rødbede - Grape. Drengeklubben Madsvinene har været samlet igen. 3) Hæld alt over i en gryde og kog det op sammen med. Græskarkerner ristes 5 minutter i en varm ovn
Der tændes for varmen og sukkeret smelter nu - det må kun blive gyldent og ikke mørkt. Hæld vandet fra kartoflerne og hæld dem på panden og rør rundt til karamellen er smeltet igen
Varm en smule piskefløde op i en gryde. Menuen bestod som sagt af skinke med lun tomatkompot og brødcroutoner, stegt andebryst med bagte rabarber og letfrossen flødepeberod og fragilité med chokoladecreme og hindbær
Hæld nudlerne ved, bland det rundt og varm det igennem. Planen er at hamstre et par billige andebryster på den anden side af jul og kigge på nogle vietnamesiske anderetter