Varm appelsinsauce opskrifter

Crepes Suzette

Crepes Suzette

Smelt lidt smør på en pande, og når panden er godt varm, steges de tynde pandekager på begge sider til de er lysebrune
Kammuslinger på endivesalat og appelsin-vaniljesauce

Kammuslinger på endivesalat og appelsin-vaniljesauce

Først endiverne, så appelsinsaucen og til sidst anrettes muslingen. 4) Tilsæt endiverne og kog for svag varme til de er møre. 7) Varm de færdigkogte endiver op i saucen inden serveringen. 11) Varm lidt olivenolie op i en varm pande, og steg kammuslingerne først med den ridsede side nedad
Crepes Suzette

Crepes Suzette

Væsken koges ved middelhøj varme ca. Små pandekager med citronskal, badet i en flamberet appelsinsauce og serveret med god vaniljeis og knasende mandler
And med græskarpuré, sauce og sovs

And med græskarpuré, sauce og sovs

Kom andelårene tilbage på en varm pande med lidt olie, så skindet lige kan blive sprødt. Det kraftigt smagende andekød, bliver godt komplimenteret af puréens sødme, den syrligt friske appelsinsauce, de dybe smagsnoter i sovsen og det sprøde, lidt brændte indslag i form af løgchipsene