Varm asparges brød med asparges rejer opskrifter

Lækker skaldyrssalat

Lækker skaldyrssalat

Hæld det varme vand fra, og skyl dem under den kolde hane. Start med at tilberede de grønne asparges. Kom løg, rød peber og asparges samt rejer og krebsehaler op i dressingen og rør det sammen
Sundt stjerneskud

Sundt stjerneskud

Du steger dem på en varm pande med lidt god olivenolie, til de er gyldne på begge sider. lidt hvide asparges (fra dåse)
Stjerneskud

Stjerneskud

Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
Groft brød med hjemmelavet rejesalat

Groft brød med hjemmelavet rejesalat

For at bevare spisekvaliteten skal frosne fisk og skaldyr optøs i køleskabet i en skål eller et fad - ikke ved stuetemperatur eller i varmt vand

Grillet tun med fyld af rejer og vilde asparges

olivenolie og hakket hvidløg i en kasserolle og svits det ved svag varme. Skær brødet i små stykker og kom dem i sammen med halvdelen af fonden, så det hele er dækket af væden

Fiskefrikassé

Tilsæt hvidvin - varm igennem - og legér med æggeblommerne. tilsættes rejerne, champignons og asparges