Varm så smørret på en pande, og vend aspargesene heri ved høj varme i et par minutter. Du kan løfte lidt op i siderne på æggekagen med en paletkniv, sådan at den flydende æggemasse løber ned på den varme pande
Hæld det varme vand fra, og skyl dem under den kolde hane. Start med at tilberede de grønne asparges. Kom løg, rød peber og asparges samt rejer og krebsehaler op i dressingen og rør det sammen
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
olivenolie og hakket hvidløg i en kasserolle og svits det ved svag varme. Skær brødet i små stykker og kom dem i sammen med halvdelen af fonden, så det hele er dækket af væden