Varm budding opskrifter

Panna Cotta - italiensk vanille budding

Panna Cotta - italiensk vanille budding

Tag det af varmen lad det køle lidt af, eller hæld det over i en varm skål. Bliver det i gryden bliver det holdt varmt længere tid, og du risikerer at der brænder lidt fløde på i bunden
Mexikansk chokolade budding/creme

Mexikansk chokolade budding/creme

Varm det langsomt op og rør i det med jævne mellemrum. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Mexikansk chokolade budding/creme

Mexikansk chokolade budding/creme

Varm det langsomt op og rør i det med jævne mellemrum. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Flan

Flan

Varm ⅓ af sukkeret på en pande, til det begynder at karamellisere. Flan bages i vandbad i små portionsforme og serveres som små, blævrende buddinger
Panna cotta med hvid chokolade og citron sirup

Panna cotta med hvid chokolade og citron sirup

Tag det var varmen og fjern vaniljebælgen. Hvis jeg skal forklare hvad panna cotta er, så er det en slags budding lavet på piskefløde og i dette her tilfælde hvid chokolade

Thailand: Chiang Mai

Det kolde og varme, kvindelige og mandelige, det følsomme og logiske, gode og dårlige. {Khanom Krok - en blanding af pandekager, æbleskiver og budding}
Bagt cheesecake med kiwi og jordbær

Bagt cheesecake med kiwi og jordbær

Men jeg kan altså på det varmeste anbefale denne kombination. Smelt smørret ved lav varme. Tag gryden af varmen og blend indholdet til en helt ensartet sauce

Sütlac brulée

Varm ris og mælk op og tilsæt sukker, den flækkede vanillestang og salt. Jeg har ingen anelse hvordan tyrkisk risbudding skal smage men prøvede mig frem ud fra en opskrift jeg fandt på myturkishkitchen bloggen
Brødbudding med chokoladestykker

Brødbudding med chokoladestykker

Så da jeg skulle vælge hvad jeg ville lave til dessert måtte det være noget varmt og noget med chokolade til at nære sjælen
PANNA - COTTA

PANNA - COTTA

Lad blandingen varme op ved lav blus. Panna Cotta er en traditionel italiensk "budding" om man vil. Den må ikke koge, men skal blot være godt gennemvarm
Vanilje penna cotta

Vanilje penna cotta

Ved middel varme og under omrøring varmer du desserten til kogepunktet. Penna Cotta er utrolig let at tilberede, og det er en blanding mellem en fløderand og en budding

Overdrivelse på alle måder

Drømmer mig væk til eksotiske varme fortorvs cafeer - men må nøjes med en stabel af eksotiske kogebøger