Tag det af varmen lad det køle lidt af, eller hæld det over i en varm skål. Bliver det i gryden bliver det holdt varmt længere tid, og du risikerer at der brænder lidt fløde på i bunden
Jeg valgte at hælde kærnemælken i en gryde, og varme den op. Om man kalder det panna cotta, fromage, mousse eller budding, er vidst et fedt i dette tilfælde
Tag det var varmen og fjern vaniljebælgen. Hvis jeg skal forklare hvad panna cotta er, så er det en slags budding lavet på piskefløde og i dette her tilfælde hvid chokolade
Det kolde og varme, kvindelige og mandelige, det følsomme og logiske, gode og dårlige. {Khanom Krok - en blanding af pandekager, æbleskiver og budding}
Men jeg kan altså på det varmeste anbefale denne kombination. Smelt smørret ved lav varme. Tag gryden af varmen og blend indholdet til en helt ensartet sauce
Varm ris og mælk op og tilsæt sukker, den flækkede vanillestang og salt. Jeg har ingen anelse hvordan tyrkisk risbudding skal smage men prøvede mig frem ud fra en opskrift jeg fandt på myturkishkitchen bloggen
Lad blandingen varme op ved lav blus. Panna Cotta er en traditionel italiensk "budding" om man vil. Den må ikke koge, men skal blot være godt gennemvarm
Ved middel varme og under omrøring varmer du desserten til kogepunktet. Penna Cotta er utrolig let at tilberede, og det er en blanding mellem en fløderand og en budding