Bærene hældes i en gryde og koges op, tilsæt sukrin og vanilje og mos bærrene godt, dette tager kun et par minutter, mosen tages af varmen, chia frø vendes i og sættes til afkøling
cacao. Bland mel og cacao, tilsæt det sammen med det smeltet chokolade. Denne brownies er super god og kan varmt anbefales jeg har brugt den ved mange lejligheder, den sidste var til min 40 år fødselsdagsfest 140 g. 2 spsk cacao
HVIS, du nu kan vente med at spise den til den er kold, giver du din mave et ekstra boost, da den kolde kartoffel giver en bedre stivelse end den varme
Ved ikke at riste kakaobønnerne ved høj varme (og kombinerer det med sukker og fedt uden mange rå kakaobønner tilbage) bevares de gode egenskaber i kakaobønnerne
Da vandet var gået med lille A, og jeg i alle mine stille veer sad i 7-11 på Riget og fik en lille varmcacao og tebirkes (det var tidligt om morgenen) mødte jeg ikke mindre end 3 (
De er ikke helt perfekt men de smagt rigtig godt, jeg tror måske det var fordi det var fordi jeg satte ovnen på varmluft, så næste gang skal det prøves uden
nej, men man får afsindig meget lyst til boller og varmcacao. Når det regner, får man fregner. Øh. Hermed opskrift på regnvejrsboller med masser af kardemomme