Varm chokolade meyers opskrift opskrifter

Chokolader m. Hindbærkaramel

Chokolader m. Hindbærkaramel

Chokolader m. For noget tid siden løb min søde tand af med mig og det endte i nogle (vildt lækre) små chokolader med karamel og frysetørrede hindbær
“Kærnemælks”pandekager uden komælk

“Kærnemælks”pandekager uden komælk

Sæt en pande over varmen og smelt en stor spsk margarine på den. Jeg valgte at eksperimentere lidt med mine og tilsatte skiver af banan efter dejen var blevet hældt på panden – og efter bagning kom jeg et lille hjørne 85% chokolade på dem, mens de stadig var varme. Rør så ingredienserne godt sammen og lad dejen stå cirka 15 minutter inden du varmen lidt margarine op på panden fra før
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Varm mælken op til lige under kogepunktet og kom den i æggeblandingen, mens du pisker. Som alternativ til glasur på toppen kan man også komme hakket chokolade på lige når bollerne kommer ud af ovnen, så den smelter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

og kog dem møre ved lav varme. Læg honningkagen sammen igen, og smør låget med smeltet mørk chokolade. Opskriften kommer fra "Meyers bageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange

Guide til Manhatten, New York ♡

Jeg smagte også en sukkerfri scone med varme krydderier og rosiner, som var så god. Vi smagte både deres signatur med valnødder og chokolade + deres chokolade cookie med peanutbutter
Meyers brownie nytårsversion

Meyers brownie nytårsversion

Kom chokolade og smør i en gryde og lad det smelte under svag varme til massen er ensartet. Hak chokoladen groft
Chokolade/ Hindbær Roulade

Chokolade/ Hindbær Roulade

Hæld en smule af den varme mælkefløde ned i æggeblandingen under piskning, og hæld derefter det hele tilbage i kasserollen
Fragilité

Fragilité

Varm en smule piskefløde op i en gryde. Opskriften er fundet i Claus MeyersMeyers Kager, men jeg valgte at lave smørcremen med farin og chokolade i stedet for melis og kaffe
Store fastelavnsbollebagedag

Store fastelavnsbollebagedag

Udrør smuldret gær i den fingervarme mælkeblanding sammen med sukker og salt. Fastelavnsboller med creme, chokolade og remonce/kransekagefyld
Rugbrødslagkage med solbær

Rugbrødslagkage med solbær

Bland vaniliesukkeret med resten af ingredienserne i en kasserolle og varm op under omrøring. Mørk chokolade
Brownie ala en ptærte

Brownie ala en ptærte

Hæld halvdelen af den varme fløde over den hakkede chokolade. Tilføj mere og mere af den varme fløde lidt ad gangen, stadig under omrøring
Honninghjerter

Honninghjerter

Det er egentlig ret varmt, så vær opmærksom når du arbejder med det. God smeltet chokolade, måske noget krymmel, glasur eller et glansbillede
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Skru ned for varmen, så det lige koger og så skal der piskes i et par minutter. Denne version er lavet på en brød dej og indeholder hjemmelavet kagecreme og chokolade

“Bøffer” af tofu og skyr-aioli

Varm rigeligt med olie op på en stor pande og form bøfferne med en spiseske. Her til jul har jeg fået to skønne kogebøger – den ene er Claus Meyer’s ‘Chokolade’ og den anden Tina Scheftelowitz’s ‘Suveræn Suprise’, som jeg med største fornøjelse læser og har læst