Sæt en pande over varmen og smelt en stor spsk margarine på den. Jeg valgte at eksperimentere lidt med mine og tilsatte skiver af banan efter dejen var blevet hældt på panden – og efter bagning kom jeg et lille hjørne 85% chokolade på dem, mens de stadig var varme. Rør så ingredienserne godt sammen og lad dejen stå cirka 15 minutter inden du varmen lidt margarine op på panden fra før
Varm mælken op til lige under kogepunktet og kom den i æggeblandingen, mens du pisker. Som alternativ til glasur på toppen kan man også komme hakket chokolade på lige når bollerne kommer ud af ovnen, så den smelter
og kog dem møre ved lav varme. Læg honningkagen sammen igen, og smør låget med smeltet mørk chokolade. Opskriften kommer fra "Meyers bageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange
Jeg smagte også en sukkerfri scone med varme krydderier og rosiner, som var så god. Vi smagte både deres signatur med valnødder og chokolade + deres chokolade cookie med peanutbutter
Varm en smule piskefløde op i en gryde. Opskriften er fundet i Claus MeyersMeyers Kager, men jeg valgte at lave smørcremen med farin og chokolade i stedet for melis og kaffe
Vær meget forsigtig da det er brandvarmt at manererne med. Både oste, fletkurve, grøntsager, chokolade, kage, brød, surdej og diverse slags kvalitetsmel
Skru ned for varmen, så det lige koger og så skal der piskes i et par minutter. Denne version er lavet på en brød dej og indeholder hjemmelavet kagecreme og chokolade
Varm rigeligt med olie op på en stor pande og form bøfferne med en spiseske. Her til jul har jeg fået to skønne kogebøger – den ene er Claus Meyer’s ‘Chokolade’ og den anden Tina Scheftelowitz’s ‘Suveræn Suprise’, som jeg med største fornøjelse læser og har læst