Lad det herefter stå i et par minutter, så varmen kan fordele sig i skålen. lakrids aroma, peanut-butter og mint, men også forskellige slags alkohol kan bruges, f
Drys til slut flormelis henover de varme ravioli og servér dem straks. Således ses den i en sardisk version med rosiner i overhældt med flydende honning eller i en ekstravagant version med chokoladestykker i, som er en særlig karnevalsspecialitet i og omkring Lazio
Smelt smør og chokolade ved lav varme. Tag gryden af varmen når massen er smeltet og rørt godt sammen. Her på Mauritius er der virkelig mange sukkerrør – de er overalt, og derfor er der også et stort udvalg af sukker i butikkerne (Og rom, faktisk
I en gryde kommes margarine og sukker og smeltes sammen ved lav varme imens der røres ofte. Når jeg køber plade-chokolade vælger jeg ofte en med rom/rosin for er rigtig glad for smagen af rosin og chokolade sammen med et strejf af romsmag
Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Chokoladekage opskrift. Jeg har valgt at kalde dem for ‘romkugler uden rom’, men kald dem endelig noget andet hvis det er det du føler for
Hvis chokoladen bliver for varm, bliver den grynet og ubrugelig. Tag kasserollen af varmen. Vend næsten al flødeskummet i chokolademassen sammen med rom eller cognac