Varm chokolade rom opskrifter

Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

Varm ¾ af chokoladen over vandbad. Hvis det har den rette konsistens er det færdigt og ellers varmes det yderligere
Opskrift på chokolade ganache

Opskrift på chokolade ganache

Lad det herefter stå i et par minutter, så varmen kan fordele sig i skålen. lakrids aroma, peanut-butter og mint, men også forskellige slags alkohol kan bruges, f
Har du smagt søde ravioli med ricotta og rom?

Har du smagt søde ravioli med ricotta og rom?

Drys til slut flormelis henover de varme ravioli og servér dem straks. Således ses den i en sardisk version med rosiner i overhældt med flydende honning eller i en ekstravagant version med chokoladestykker i, som er en særlig karnevalsspecialitet i og omkring Lazio

Rejsetips til Rom

Jeg vil skrive lidt om de steder vi så og komme med rejsetip til når man rejser til Rom i sommervarmen
Chokoladekage ala Mauritius (med muscovadosukker)

Chokoladekage ala Mauritius (med muscovadosukker)

Smelt smør og chokolade ved lav varme. Tag gryden af varmen når massen er smeltet og rørt godt sammen. Her på Mauritius er der virkelig mange sukkerrør – de er overalt, og derfor er der også et stort udvalg af sukker i butikkerne (Og rom, faktisk
Saftig chokoladekage med squash

Saftig chokoladekage med squash

Jeg fik lavet en god saftig chokoladekage med squash i weekenden. Tilsidst vendes den grofthakkede chokolade i kagen
Romkugler – en sundere version

Romkugler – en sundere version

Smelt imens chokoladen ved svag varme over vandbad. Det giver en tyndere chokolade og det er lettere at overtrække romkuglerne pænt
Flagermus - halloween special

Flagermus - halloween special

Hold imens sprøjteposen med chokoladeindholdet inde i den anden hånd, så chokoladen holder sig varm og flydende

Chokoladekage med påskehare

Varm det forsigtigt op under omrøring ved lav varme. Min chokoladekage med påskehare var tæt på at danne grundlag for en produktion af romkugler
Rom/rosin-muffins

Rom/rosin-muffins

I en gryde kommes margarine og sukker og smeltes sammen ved lav varme imens der røres ofte. Når jeg køber plade-chokolade vælger jeg ofte en med rom/rosin for er rigtig glad for smagen af rosin og chokolade sammen med et strejf af romsmag

Romkugler uden rom

Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Chokoladekage opskrift. Jeg har valgt at kalde dem for ‘romkugler uden rom’, men kald dem endelig noget andet hvis det er det du føler for
Romkugle trøfler - opskrift

Romkugle trøfler - opskrift

- Varm fløden op til kogepunktet, sluk for varmen og smelt chokoladen deri. chokolade. rom essens (eller rigtig rom hvis du har)
Dessertkagen - smuk, tung og virkelig syndig

Dessertkagen - smuk, tung og virkelig syndig

Hæld den varme mælk over en en skål sammen med ⅓ del af chokoladen. Ved lav varme smeltes sukkeret og bliver til karamel, der omgiver nødderne
Mælkefri Chokolademousse

Mælkefri Chokolademousse

Hvis chokoladen bliver for varm, bliver den grynet og ubrugelig. Tag kasserollen af varmen. Vend næsten al flødeskummet i chokolademassen sammen med rom eller cognac
Julens konfekt

Julens konfekt

Varm fløden op smelt chokoladen i fløden. Der fik jeg brugt lidt mere overtræks chokolade end jeg havde regnet med