Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 minutter til kokosmelet bliver lysebrunt – I skal være over det, for det går lige pludselig stærkt
I modsætning til den almindelig vanillecreme, så er kagecremen ikke særlig følsom over for varme. Den variation er godt til frugtsalater, trifli, lagkager, som fyld i vandbakkelser osv
Chokoladen kan ikke genvarmes, men rester kan evt. bruges i din yogurt, i frugtsalater og/eller til en skøn hjemmelavet frozen yogurt, som du finder efter denne opskrift
Varmt tilbehør. Hvis man ønsker dessert kan man servere lidt frisk frugt eller en frugtsalat blandet af forskellige sjældne frugter lagt i en sukkerlage kogt med hel kanel og hel ingefær og smagt til med citronsaft og reven appelsinskal
Spicy frugtsalat. Varm ovnen op til 210 grader. Der skulle holdes fødselsdag for yngste sønnen og han har bestilt jordbærtærte, så det skulle han da have
Lad det koge sammen ved svag varm, og rør ind imellem rundt indtil det hele er smeltet. For at få den gyldne brændte smag frem skal vi karamellisere/smelte sukkeret, men smelter vi alt sukkeret bliver den brændte smag alt for dominerende
Specielt den varme kakao med marshmallow-fluff på var helt vildt fantastisk. I bedste kalorie- og kulhydrat-bombe blev der bestilt både æg, bacon, brasede kartofler, pandekager med chokolade-stykker, juice, frisk frugtsalat, kakao med fluff og sidst men ikke en af os fik en form for tartelet, lavet af bacon med æg/svampe-blanding i
Rist ved god varme på en pande med olivenolie. Gammeldags frugtsalat med råcreme. Desserten var frugtsalat med grønne druer, appelsin, mandarin, æble, banan og masser af mørk chokolade