Havregrynene med mælk har fået en varm overhaling. Derfor har jeg skudt havregrødssæsonen i gang igen. Bløde futter, striktrøje, tændte stearinlys og så en lun havregrød – det er sådan, jeg starter de tidlige timer i øjeblikket
Grøden opvarmes ved svag varme. Havregrød med æg, æble og kanel. Endnu engang vil jeg komme med et opråb til alle de mennesker, som stadig ikke spiser grød – I aner ikke, hvad I går glip af
Havregrødsmuffins lavet på havregrød – ikke om jeg har kunne støve sådan en opskrift op på nettet. Der er massere af opskrifter på “havregrøds muffins” – men ingen af dem (jeg er stødt på) har indeholdt kogt havregrød
Smag til mens det småkoger ved svag varme i ca. Jeg ELSKER havregrød om morgenen og har efterhånden lavet det i et utal af varianter med laverdens toppings
Bollerne kan holde sig lækre i lang tid, men de er dog allerbedst, lige når de kommer ud af ovnen, er dampende varme indeni og smøres med et godt lag smør
Glutenfri havregrød med hjemmelavet pæremos. Havregrød. Havregrød. Blend en hel pose gryn og fordel dem i små, lufttætte opbevaringsbokse, så er du fri for at blende hver gang der skal serveres havregrød
Opskriften som jeg endte med at lave den, får i selvfølgelig herunder, og jeg kan meget varmt anbefale at lave begge varianter, nu hvor du alligevel er igang - og bare rolig, det skal nok blive brugt
Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. Kom din havregrød op i en skål og tilsæt de 2,25 dl vand (sørg for at blandingen er lunken, når du herefter smuldre gæren i). 225 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og lad den blive godt varm inden du sætter dine boller ind
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. 7 om morgenen – nogenlunde samtidig med at min 1-årige skriger efter sin havregrød, den 3-årige skriger, fordi han ikke må spise flødeboller til morgenmad og min mand løber ud af døren for at køre to timer for at komme på arbejde
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Steg tern af kød på en varm, tør pande, til det er brunet på alle sider. Den stod derfor ofte på nem aftensmad som et par gode rugbrødsmadder, havregrød, en nem salat eller pasta