Det eneste jeg kunne visualisere for at det hele gav mening, var en kop varmkakaomedflødeskum. Der var ingen protester i hjemmet og vi havde alt derhjemme, så hermed en nem og fantastisk opskrift på kakaomedflødeskum
Du kan vælge at lave den helt uden brug af ko og laktose ved at piske flødeskum af den fede del af en kokosmælk (find opskrift på kokosflødeskum her), eller du kan toppe den med en klat vakseægte piskeflødeskum, hvis du, som jeg, også har en svaghed for det
I en foodprocessor blendes silketofu, flormelis og kakao og smages til med havsalt. Smagen er meget som tiramisu med kombinationen af den fede, syrnede flødeskum, kaffe og småkager
blus med kraftig varme. Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Varm en pande op, hæld kokosolie på sammen med salt og sødemiddel. Varm bananerne igennem,. Det smager ikke af så meget, og når der kommer kakao eller andet smagsgivende i, kan man slet ikke smage kikærtevandet (dette kaldes også aquafaba
Blend først dadlerne ud eventuelt med en smule vand. Raw "flødeskum" bliver selvfølgelig bedre hvis du har en meget kraftig blender beregnet til Raw Food men man kan også få et godt resultat uden
Varm øl og piskefløde op og hæld det over chokoladen. kakao. Pisk resten af fløden sammen med flormelis og vaniljeessens til en blød flødeskum - du må endelig ikke piske det for meget
Måske er ribsmosen nået at køle lidt af og skal så lige varmes lidt igen inden husblassen kommes i. Til sidst byttes rundt, så ribsmosen med halvdelen af flødeskummet nu forsigtigt hældes over til flødeskummet og vendes forsigtigt rundt til alle klumper er væk