Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Jeg synes, at det fungerer godt med de sprøde valnødder, de ikke oversøde svesker og den intense kakao, der sammen med sukkeret smelter på toppen af den varme grød
I den forbindelse har jeg forsøgt at lave en sundere version og mit bud på den perfekte is, til at stille trangen efter noget koldt og lækkert i sommervarmen
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling medvarm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Panden må ikke være for varm da sukkeret i krydderiblandingen ellers vil brænde. Man skal også være opmærksom på at server polenta mens den er rygende varm
Jeg dækker altid panden til med staniol, så der bliver skabt et låg, så holder den bedre på varmen. Når du steger blandingen, enten som små pandekager eller en stor, så sørg for ikke at have for meget varme på, da hørfrøene og proteinpulveret ikke kan tåle alt for høj varme
På øverste billede ser du min vanillegranola serveret på neutral skyr medvarme hindbær. Af disse foretrækker jeg igen kakao-udgaven, eller deres smage med jordbær eller pære
I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
Den er fyldt medvarmekrydderier, masser af forskellige ristede nødder og tørrede frugter, og så har den en sprød top og den lækreste seje/chewy konsistens i midten
Vend kyllingen medkrydderiblandingen og steg den i lidt olie på en varm pande. Tag kyllingen af varmen, pluk den med to gafler og rør lidt af lagen med kødet