I den forbindelse har jeg forsøgt at lave en sundere version og mit bud på den perfekte is, til at stille trangen efter noget koldt og lækkert i sommervarmen
På øverste billede ser du min vanillegranola serveret på neutral skyr medvarme hindbær. Af disse foretrækker jeg igen kakao-udgaven, eller deres smage med jordbær eller pære
Den smager bedst, når den er kølet lidt ned, og ikke er for varm, så har kakaosmagen sat sig bedre og den er virkelig en smagsoplevelse i kombination med min hjemmelavede frozen skyr med banan/vanillesmag
vanilje-havregrød fyldt med solskerner, toppet med en halv nektarin og en smule kokosmelhavregrød med rosiner, toppet med banan og lidt akacie honninghavregrød toppet medvarme æbler, en smule honning og et drys kanelkokos/mynte/vanilje-havregrød toppet med ananas og frisk myntevanilje-havregrød toppet med nektarin og blommehavregrød toppet med vanilje-skyr og varme hindbær og nektarinerhindbær-havregrød toppet med skyr rørt med hindbær og hakkede mandlerpebermynte-havregrødmed kokos, toppet med banan, nektarin og cantaloup melonhavregrød med mandler, toppet med nyplukkede brombær og akaciehonningkanel/kardemomme/ingefær/vanilje-havregrød med æble, hasselnødder, mandler og kokos, toppet med vaniljeskyrhavregrød toppet med frisk abrikos og tørret abrikoshavregrød toppet med et drys kakao, banan og peanutbutter/kakao-sauceAll Bran-havregrød toppet med kirsebærspicy chai-havregrød toppet med æblekompothavregrød toppet med abrikos, blomme, vindruer, kirsebær, brombær og ribs samt en smule akaciehonningJeg spiser stadig ufattelig meget havregrød, og da mit forrige indlæg med havregrøds-opskrifter fik god respons, tænkte jeg, at I kunne få et indlæg mere med morgengrøds-inspiration
Varm mælk og skumfiduser forsigtigt op så skumfiduserne smelter. FlødeLidt grøn farveStart med at blende kiksne til "pulver" sammen med salt, kakaopulveret og chokoladen