Varm kakao med rismælk opskrifter

Dessert Vafler med Fuldkorn

Dessert Vafler med Fuldkorn

Varm vaffeljernet op indtil den grønne lampe lyser. usødet kakao. havremælk, rismælk, hampemælk eller sojamælk
Trible Birthday Chocolate Cake

Trible Birthday Chocolate Cake

Bærene hældes i en gryde og koges op, tilsæt sukrin og vanilje og mos bærrene godt, dette tager kun et par minutter, mosen tages af varmen, chia frø vendes i og sættes til afkøling
Jeg begyndt at lave min egen mælk.

Jeg begyndt at lave min egen mælk.

Du kan søde mælken som du vil og tilsætte hvilken som helst smag, den smager utrolig godt med stødt vanilje og hvis du har lyst til kakaomælk tilsætter du rå kakao pulver eller fedt reduceret kakao pulver fra urtekram
Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel

Risdrik med kirsebær, vanilje og mandel

Min appetit er ikke styret af årstider, vejret og den slags… Jeg er lidt af en rebelsk type, som spiser risengrød om sommeren og drikker varmkakao hele året rundt
Æble-karamel veganer lagkage

Æble-karamel veganer lagkage

Sukker kommes i en stor gryde, og den tænde for mediumvarme, til at det hele begynder at karamelisere
Mælk med medfølelse

Mælk med medfølelse

Perfekt i et krus hjemmelavet varmkakao. eks serveret til smukke, små rosetærter eller ovenpå en krydret, rygende varm skål Chili Con Kærlighed
Glutenfri Drømmekage

Glutenfri Drømmekage

Resten af ingredienserne tilsættes, og fyldet varmes op til kogepunktet. Kagen her er glutenfri, men kan også laves med spelt eller kakaopulver

En sommerhusweekend - med alt, hvad det indebærer!

Med et par gå- og en enkelt løbetur i bagagen – som weekendens vildeste udskejelser rent fysisk – har vi blandt andet nydt varmkakaomed flødeskum, banan-quinoapandekager, god rødvin, chocolate chip cookies og en frisk kaffe-bananis
Chokolade- eller kanel cupcakes

Chokolade- eller kanel cupcakes

sammen i en kasserolle under svag varme, til glasuren er sammenhængende og. En med kanel og en medkakao

Fastelavnsboller – et sundere alternativ

fingervarmrismælk. Varm fløden op til kogepunktet, og hæld den i æggemassen. Rør flormelis, kakao og vand sammen til chokoladeglasuren, og kom den på bollerne lige inden serveringen