Bærene hældes i en gryde og koges op, tilsæt sukrin og vanilje og mos bærrene godt, dette tager kun et par minutter, mosen tages af varmen, chia frø vendes i og sættes til afkøling
Du kan søde mælken som du vil og tilsætte hvilken som helst smag, den smager utrolig godt med stødt vanilje og hvis du har lyst til kakaomælk tilsætter du rå kakao pulver eller fedt reduceret kakao pulver fra urtekram
Min appetit er ikke styret af årstider, vejret og den slags… Jeg er lidt af en rebelsk type, som spiser risengrød om sommeren og drikker varmkakao hele året rundt
Med et par gå- og en enkelt løbetur i bagagen – som weekendens vildeste udskejelser rent fysisk – har vi blandt andet nydt varmkakaomed flødeskum, banan-quinoapandekager, god rødvin, chocolate chip cookies og en frisk kaffe-bananis
fingervarmrismælk. Varm fløden op til kogepunktet, og hæld den i æggemassen. Rør flormelis, kakao og vand sammen til chokoladeglasuren, og kom den på bollerne lige inden serveringen