Tilsæt derefter kakao og blend lidt videre, indtil det er fordelt godt. Jeg fandt inspirationen til barerne hos Helsematilde, men valgte at simplificere opskriften lidt
Varm grød. Kender du forskel på rå (RAW) og ristet kakao. Ristet kakao, som er den kakao vi kender fra supermarkedet, indeholder ikke nær så mange gode næringsstoffer, da ristningen har ødelagt de fleste
Varm en pande op, hæld kokosolie på sammen med salt og sødemiddel. Det smager ikke af så meget, og når der kommer kakao eller andet smagsgivende i, kan man slet ikke smage kikærtevandet (dette kaldes også aquafaba
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Varm en pande godt op, kom kokosolie på og steg daddelstykkerne i nogle få minutter, indtil de er bløde - det gør dadlerne nemmere at blende efterfølgende
Start med at bestil én af deres kaffer, som bliver serveret i en kæmpe skål eller deres varmekakao, som er varm mælk med smeltet chokolade, som du selv blander i mælken og ikke mindst en friskpresset appelsin- eller æblejuice
Varm en pande op, hæld kokosolie på sammen med salt og sødemiddel. Det smager ikke af så meget, og når der kommer kakao eller andet smagsgivende i, kan man slet ikke smage kikærtevandet (dette kaldes også aquafaba
På øverste billede ser du min vanillegranola serveret på neutral skyr med varme hindbær. Naturlig er lavet på dadler, nødder og krydderi (Personligt vil jeg anbefale kakao-udgaven)
Hvis man skal besøge parken er det bedste tidspunkt om formiddagen og gerne kort efter åbningstiden, da der bliver virkelig varmt op af dagen og fuglene søger skygge eller gemmer sig, når det er varmest
En anden ting jeg mærker er, at lysten til at lune sig under et varmt tæppe, akkompagneret af en vidunderlig kakao, som jeg har lavet de sidste mange år
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Creamy peanutbutter varmet i vandbad, evt. Med udgangspunkt i Jens Casupeis opskrift fra "Raw Food" på panna cotta, moderede vi den og lavede en flot lyserød med fersken og passionsfrugt på toppen