Sommer og ferietid giver forventninger om sol og varme, hvilket det har været lidt sparsomt med. Pynt salaten med de resterende ærter, spirer og et drys hakkede hasselnødder
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Jeg har dog også haft mindre lyst til at lave mad efter en lang, varm dag. Vi kan heller ikke gå gennem en sommeruge uden kold kartoffelsalatmed nye ærter og radiser
Men når det er varmt udenfor har jeg ikke rigtig lyst til sådan nogle tunge, varme og fede retter. Det er Wanna Be pariserbøf med en fabelagtig kartoffelsalat uden brug af creme fraiche eller lignende, da jeg ikke kan tåle den slags ting
Smelt smørret i en pande ved meget lav varme. Anret i en stor skål den afdryppede spinat nederst, læg kartoffelsalaten ovenpå, drys med friterede kapers, masser af karse, ærter og blomsterkarse
Tilsæt kartofler og svits med. Tilsæt ærterne og varm igennem til ærterne også er blevet varme. Uh, jeg elsker varmkartoffelsalat, nok især, fordi det minder om mig om min barndom
Kartoffelsalaten er ekstra god en varm aften ude på terassen med lidt stegte grøntsager ell. Bland bælgede/optøede ærter sammen med kartoflerne i en skål og hæld dressingen over
Stegetiden var knap et par timer, det er jo meget afhængig af hvor varm grillen er. Vi fik en kold kartoffelsalat til med blomkål, ærter og forårsløg + purløg