Sommer og ferietid giver forventninger om sol og varme, hvilket det har været lidt sparsomt med. Tilsæt nu rødløg i små tern, purløg og agurk som er strimlet med en kartoffelskræller
Skinken kan serveres varm, lunken eller kold. Hakket hårdkogt æg, finthakket løg, bladselleri skåret i strimler på tværs og finthakket syltet agurk tilsættes og blandes med kartoflerne
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Denne indebar varmt mad tirsdag og torsdag, som var hjemmelavet og utrolig lækker. Det var lige fra risengrød, til frikadeller medkartoffelsalat, pizzasnegle, pølsehorn og frikadellespandauer
Men når det er varmt udenfor har jeg ikke rigtig lyst til sådan nogle tunge, varme og fede retter. Det er Wanna Be pariserbøf med en fabelagtig kartoffelsalat uden brug af creme fraiche eller lignende, da jeg ikke kan tåle den slags ting
Så går vi i gang med at forme (dette gøres lettest med en spise ske, som man bruger til at forme frikadellerne) og stege frikadellerne, på mellem varme i rigeligt margarine