Men efter at have været i syv butikker og kigget efter de kulbriketter, som vi gerne vil bruge til vores grill (sådan nogle, der er hurtigt klar og ikke er varme i flere timer), måtte vi erkende, at det ikke var til at opdrive
Herefter hældte jeg det varme vand ud og puttede koldt vand i gryden for at køle kartoflerne ned. Denne gang allierede jeg mig med Claus Meyer's Almanak for at prøve noget nyt
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Grill grøntsagerne og osten på en varm grill til det har fået en flot kulør. Selvom sommergrillen kalder på pølser og kartoffelsalat, kan det nu være rart med lidt afveksling (ja ja, altså bare engang imellem)
Når du klikker på linket herover eller billedet under teksten, får du opskriften på varmkartoffelsalat, og du får fif til, hvordan du koger pølserne, så de ikke sprækker
Kog evt kartoflerne med skræld på, mens du spiser morgenmad ellers smører madpakker. En god grill pølse til, vi fik ringrider pølser, en god stærk sennep og lidt salat
Pensl med olie og drys med grillkrydderi og kom på grillen over indirekte varme. Det har været nogle dejlige varme dage, så vi har grillet rigtig meget
olie på en varm pande, til de er gyldne. ) Servér pølsermedkartoffelsalat. Kartoffelsalat. Pølser. ) Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og vend dem med grøntsagstern, 4 tsk. ) Rist pølserne i 2 tsk
olie på en varm pande, til de er gyldne. ) Servér pølsermedkartoffelsalat. Kartoffelsalat. Pølser. ) Skær de afkølede kartofler i mundrette stykker og vend dem med grøntsagstern, 4 tsk. ) Rist pølserne i 2 tsk