Varm kartofler med dijonsennep opskrifter

Varm kartoffelsalat

Varm kartoffelsalat

Vend herefter kartofler, sennep og sukker i og krydr med salt og peber. Kog væsken sammen om kartoflerne, så kartoflerne bliver gennemvarme
Glaseret skinke

Glaseret skinke

Under alle omstændigheder så synes jeg at hvis du vælger de lidt tungere former for tilbehør, som grønlangkål eller grønkålssalat, så skal der også brunede kartofler til, men det er jo dit valg
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Eller med coleslaw og varm kartoffelsalat. Form farsen til bøffer, og brun dem hurtig på panden i varm olie
Spareribs

Spareribs

Kog ved svag varme i ca. Du kan for eksempel servere blandet salat, kartoffelsalat eller bagte kartofler og tomater til spareribs
Mørbrad med estragonsauce

Mørbrad med estragonsauce

Vend mørbradbøfferne i melet, og smelt lidt smør på en pande ved middelhøj varme. Kogte kartofler eller ris
Frikadeller og kartoffelsalat

Frikadeller og kartoffelsalat

Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartoflermed “fin” skræl
Citronmarineret grillet kulmule med spidskålssalat

Citronmarineret grillet kulmule med spidskålssalat

Når du skal grille fisken, skal du sørge for, at grillen er supervarm. lidt nye små kogte kartofler. Rør en dressing sammen af cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, honning og citronsaft og vend den saltede kål deri (hæld evt
Multi-purpose grøntsagssauce

Multi-purpose grøntsagssauce

I følge Leif Varmark fra Plantemad. Kartofler, gulerødder og løg skæres i små skæres i små stykker (hvis du bruger økologiske kartofler og gulerødder, er det ikke nødvendigt at skrælle dem), og koges helt møre
Unghane med salsa verde

Unghane med salsa verde

Bland dem med salsa verde når de er varme. Skyl og skrub kartoflerne. Jeg er vild med al fjerkræ. Skær toppen af hvidløget og dryp med olivenolie