Varm laks opskrifter

Pasta med laks

Pasta med laks

Til panden med laksen tilsættes cremefine og parmesan og retten simrer videre ved lav varme. Champignon vaskes og skæres i skiver, skiverne tørsteges på en super varm pande til de har fået farve og væsken er forsvundet
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Denne ret er meget mild og let i smagen – den er tilberedt ved lav varme og uden kraftige krydderier
Ovnstegt laks i folie

Ovnstegt laks i folie

Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
Indbagt laks med spinat

Indbagt laks med spinat

fuld varme for fuld skrue til den falder sammen. 2 små laksefileter uden skind. 2 små laksefileter uden skind
Laks i form med poteter & pesto ✿ Resteform !

Laks i form med poteter & pesto ✿ Resteform !

Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje noen minutter. Laks stekt i stekeovn, sammen med grønnsaker er en enkel, god rett, som kan varieres med
Grillet laks med salat

Grillet laks med salat

På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks
Ovnbagt laks med salat af blomkål, citron, kapers og parmasan samt masser af krydderurter

Ovnbagt laks med salat af blomkål, citron, kapers og parmasan samt masser af krydderurter

Bag laksen i ca. 4 Laksefileter af god kvalitet, f. 1) Varm ovnen op til 200 grader. 2) Kom vin, vand og lidt olivenolie sammen med laksefileterne i et ildfast fad. 6) Når laksen er færdig portionsanrettes den. Ved siden af laksen anrettes salaten - først blomkålsblandingen, herefter dryppes med dressing og til sidst toppes med parmasan 4 personer. 4 Laksefileter af god kvalitet, f
Varmrøget Laks med Citrongrøntsager

Varmrøget Laks med Citrongrøntsager

Ofte spenderer jeg ikke på varmrøgetlaks med mindre der er gæster til frokost, men en gang imellem kan det være en virkelig lækker (og sund) selvforkælelse til aftensmaden
Skindstegt laks med cremet portobello-sauce

Skindstegt laks med cremet portobello-sauce

Laksen skal blot krydres med salt og peber og så ellers på en brandvarm pande. Finthakket skalotteløg gøres klare i olie ved jævn varme på en pande, hvorefter der skrues op og svampene tilsættes