Smag pølseretten til og kom den i en stor, varm skål. Kog ved svag varme og under låg i ca. Bring retten i kog og kog den ved jævn varme og under låg i ca
Lad retten simre under låg – ved svag/medium varme i min. Svensk pølseret er en kendt dansk gryderet, som normalt består af kartofler og pølsestykker i en rød tomatsovs
Hæld det hele i et ildfast fad og varm det igennem i ovnen. Endelig blev det tid til endnu en gang husmandskost, og hvad er bedre her i vintertiden end et bjerg af svensk pølseret
Varm en gryde op med olie og smør og svits det fint hakket løg. Svensk pølseret er egentlig ikke at finde i mange kogebøger (har jeg egentlig set den andre steder end i en gammel karoline-bog
Hæld det hele i et ildfast fad og varm det igennem i ovnen. Endelig blev det tid til endnu en gang husmandskost, og hvad er bedre her i vintertiden end et bjerg af svensk pølseret
2 mellem store løg Hakket 1 spsk sukker 1 tsk salt 1 tsk karry 1 tsk paprika 1 då tomat pure 1 liter vand250 g madlavnings fløde 18% 1 spsk smør eller margarine Sautere løget i smørret ved svag varme i en gryde Kom pølserne ved og sku lidt op for varmen
1) Brun kyllingfilet raskt, i en varm stekepanne med litt olje på alle sider, legg dem til side. Ganske sunn og veldig god rett, full av spennende smaker
Imorgen skal vi have resterne af søndagens "Svensk pølseret". I aften stod den på Chili con carne, da det er en nem og dejlig varmende ret, nu hvor det på ingen måde tyder på bare lidt varme og forår
Varm oljen i en stekepanne og surr løken til den er myk og blank. Relishen kan serveres straks eller oppbevares på varmt steriliserte glass i kjøleskapet