si det igennem en sigte over i ny gryde og varm det op igen til kogepunket. Stil det på køl og der er så den lækreste rabarbergrød, spis den med fløde eller vanilje is
Hæld rabarbergrøden over i en skål – hvis du bruger en glasskål, så sæt den på en opvredet klud, og hæld forsigtigt, så den varme grød ikke revner skålen
Tag grøden af varmen og lad den køle helt ned til køleskabstemperatur. Rabarbergrød. Kog blandingen op ved middel-svag varme mens der røres i blandingen med et piskeris (blandingen skal ikke disideret piskes, men blot røres rundt med et piskeris)
Bring det i kog og lad det derefter simre ved svag varme i minimum en time. jordbær, jordbær-rabarbergrød, rabarber, rabarbergrød, sukkerfri dessert, sukkerfri jordbærgrød, sukkerfri rabarbergrød, sund dessert, sund jordbærgrød, sund rabarbergrød, sund sommerdessert
Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op indtil det er tykt og gyldent. Jeg lavede bunden dagen før og så tog jeg en bøtte med lidt frossen rabarbergrød med - så var der meget nem kage da vi var der ovre