Hvad med at prøve en rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Denne rissalat er farvet med karry og gurkemeje og får lidt ekstra smag fra spidskommen og en god koldpresset olivenolie
Opskriften. Hvad med at prøve denne lækre rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Denne rissalat er farvet med karry og gurkemeje og får lidt ekstra smag fra spidskommen og en god koldpresset olivenolie
Varm panden op med olie og kom en-fjerdedel af æggemassen på. Tommi fandt denne opskrift inde på arlas hjemmeside og jeg havde godt set de nye hytteostvarianter rundt i blogland, så selvfølgelig ville jeg afprøve den
Vi trådte ind, og der var en varm duft af nybagt pizzabrød, tomatsauce og krydderier. Onsdag morgen vågnede jeg med den vildeste trang til broccoli, så i stedet for at starte dagen ud med en kage fra Goodies som planlagt (hehe), spiste jeg en asiatisk rissalat, som gjorde mig lidt bedre tilpas
Svits hakket løg og hvidløg hurtigt af i olivenolie drys med karry, ved rimelig høj varme. Rissalaten kan spises som vegetar-ret, eller som tilbehør, og kan tilsættes ens favoritgrønt, og krydderier
Smid broccolien i, læg låg på og lad det koge op igen (der skal meget varme på), lad det koge 1-2 minutter og hæld det straks til afdrypning i en sigte