Varm rissalat opskrift opskrifter

Fiskefrikadeller med salsa og rissalat

Fiskefrikadeller med salsa og rissalat

Varm fiskefrikadellerne på pande eller i ovn og servér med rissalat, salsa og evt. Print opskriften. Kog risene efter anvisningen på posen
Kold risssalat med hamburgerryg, tomat og rugbrødscroutoner

Kold risssalat med hamburgerryg, tomat og rugbrødscroutoner

Rist croutonerne i 5-6 minutter i den varme ovn. 3-4 dl kolde kogte ris4 tykke skiver hamburgerryg4 tomater1 bundt bredbladet persille1 bundt purløg4 skiver rugbrød2 spsk olivenolie1 spsk havsalt1 spsk tørret oreganoVinaigrette
December koteletter med kålet ris

December koteletter med kålet ris

Rissalaten kan også lynsteges hvis man ønsker den varm, det smager også skønt ½ tsk. Varm en pande godt op, og tilsæt lidt rapsolie

Vietnam: Ho Chi Minh

De lokale er rigtig søde, priserne er billige, og der er meget varmt. {En rissalat i ananas, bestemt ikke den helt store oplevelse}
Sund rissalat

Sund rissalat

Lad dem koge omkring 30 minutter ved svag varme under låg. Perfekt som selvstændig frokost ret eller som tilbehør til et hovedmåltid
Omelet med hytteost og sprød rissalat

Omelet med hytteost og sprød rissalat

Varm panden op med olie og kom en-fjerdedel af æggemassen på. Tommi fandt denne opskrift inde på arlas hjemmeside og jeg havde godt set de nye hytteostvarianter rundt i blogland, så selvfølgelig ville jeg afprøve den

Veganer i Berlin

Vi trådte ind, og der var en varm duft af nybagt pizzabrød, tomatsauce og krydderier. Onsdag morgen vågnede jeg med den vildeste trang til broccoli, så i stedet for at starte dagen ud med en kage fra Goodies som planlagt (hehe), spiste jeg en asiatisk rissalat, som gjorde mig lidt bedre tilpas

Lynstegt ris-salat med forårsruller

Svits hakket løg og hvidløg hurtigt af i olivenolie drys med karry, ved rimelig høj varme. Rissalaten kan spises som vegetar-ret, eller som tilbehør, og kan tilsættes ens favoritgrønt, og krydderier

Rissalat

Smid broccolien i, læg låg på og lad det koge op igen (der skal meget varme på), lad det koge 1-2 minutter og hæld det straks til afdrypning i en sigte

Balinesisk rissalat

Svits dem i olie på en pande ved høj varme i ca. Server rissalaten med en kvist dild på toppen. Grøntsagsmix til stegepanden