Kom sukkeret på en pande, skru op for varmen, og lad sukkeret smelte ved jævn varme. De søde, brune, sukkerglaseredekartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festlige lejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Derfor står den herhjemme på gode, grønne retter med fisk og skaldyr, som, tilsat solens varme stråler og et køligt glas hvidvin, fingerer som en nyfunden sommerfavorit
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Skru med til middelvarme og vend ofte kartoflerne den første tid, så de ikke brænder på panden. Hvis man vælger at gemme, skal spinaten køles hurtigt ned og varmes grundigt op, inden det igen sættes på bordet
Nå kan den avkjøles og varmes opp igjen før servering -eller la den putre på svak varme. I glasset. Danskene spiser mye and -og tradisjonelt tilbehør er rødkål og 'brunede kartofler'
Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler. Kartofler. Mens lammekøllen er i ovnen, skræller du kartoflerne og skærer dem i middelstore stykker
Dæk bunden af en pande med olie, og varm op til middel-høj varme. Fordel basilikumcremen i små glas, og kom lidt ærteskud (eller anden krydderurt) ovenpå
Drik et stort, godt og dejlig glas rødvin til retten og indtag helst det hele i et særligt godt selskab - ligesom jeg gjorde det igår med cupcakemafiaen
Tænd gerne ovenen, så den kan nå at varme op, inden peberfrugtene puttes i. Start med at putte kartoflerne ind i ovnen, så de kan bage i mens alt andet laves