Tilsætlidtolietil en tykbundet gryde og lad blomkålen stege isin egen saft ved middelvarmei ca. Opskrift på hakkebøffer med karamelliserede løg med et twist og grydestegt blomkål
Skru ned for varmen, tilsæt smør, og steg bøfferne færdige – ca. Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindeligehakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehøri det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmesimikroovnen for nemheds skyld før servering)
Til gengæld smager det skønt til både varme retter og oven på leverpostejmaden. Agurkesalat – Det er agurketid – altså ikke som i, at der ikke er noget at skrive om, men som i at der er friske, sprøde, danske agurker at få fat i
Steg bøffen på en pande med lidt fedtstof (eller tørsteg, hvis du har slip-let), først ved hård varme, til bøffen har fået farve, og derefter ved middelvarme, til den er gennemstegt
Hæld et par spiseskefuldeolivenoliei wokken og varm det op ved god varme. Somme tider må det gerne gå lidthurtigt med at tilberede maden samtidig med at det skal smage godt, være sundt og dejligt at se på
I mangel af bagesten bruges en bageplade, som ligeledesvarmesiovnen, mens bollerne efterhæver. Der skal jo være en første gang for alting og i dette tilfælde skulle det altså være, at bage pitabrød
Server tunkagerne varme eller lune sammen med en salat og citronbåde. Nogle særlige ønsker til mad de næste dage spurgte jeg letsindrigt fruen, som er på farten i nogle dage