Tjek naturligvis lige at kyllingen er gennemtilberedt før det tages af varmen. Hvis man vil have sprøde grøntsager tag da retten af varmen, hvis man gerne vil have lidt mere tilberedte grøntsager, lad det da simre lidt ekstra
karry med top. Del den på langs og del den igen. Hvis man laver en ret med kylling og karry – så kan man ikke bare kalde den kylling i karry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
Tag det op af gryden. Tilsæt kødet igen. Paleolivets Kylling & pølse gryde. 600 g kyllingebryst. 300 g øko kyllinge wienerpølser. Tilsæt kokoksmælken og varm igennem 5 min
Skru ned for varmen og lad med småstege ca. Så jeg gik igang med at lave min egen rasp – og det er jo så simpelt – at det vil jeg gøre igen, det er jo helt i “stop madspildets navn”
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at ligge en opskriftop, da det nærmest ikke er en opskrift. Men der var alligevel en del af jer, der efterspurgte en opskrift inde på instagram, så hvad pokker
Kog ved svag varme indtil sovsen har en passende konsistens. I denne opskrift er det den klassiske gule kylling i karry som har hovedrollen serveret med ris og en lun nordisk inspireret grønkålssalat med hasselnødder og æble
Jeg lovede mig selv da jeg startede denne blog at jeg ville gøre mit bedste for ikke at skrive den samme opskrift ind to gange, denne blog er ment som en samling af alt det mad som jeg gerne vil lave igen, ikke en liste over hvad jeg spiser hver dag
Kom den hele kylling i en gryde med vand og lidt salt og tænd for varmen. Hvis du vil prøve dem, så vær opmærksom på, at Kyllingebollerne ikke må komme op og koge