Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Kom det op til svampene sammen med kylling, løg, fintrevet citronskal, citronsaft og grofthakkede soltørrede tomater
Lad suppen koge ved jævn varme i ca. Opskriften er herfra. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Thai kyllinge pande. Tilsæt det hakkede kylling og riv ingefæren ned i kyllingen
Tjek naturligvis lige at kyllingen er gennemtilberedt før det tages af varmen. Hvis man vil have sprøde grøntsager tag da retten af varmen, hvis man gerne vil have lidt mere tilberedte grøntsager, lad det da simre lidt ekstra
karry med top. Hvis man laver en ret med kylling og karry – så kan man ikke bare kalde den kylling i karry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
I Danmark har jeg aldrig oplevet at retten kan blive for tør (der er jo vand i vores kylling). Mange mener ingefær er rigtig sundt, at det mindsker kvalme og at det sætter forbrændingen op
Min opskrift på Nan finder du her. 4 kyllingfileter, skåret i aflange stykker. 1) Varm olien op i tykbundet gryde eller en stor sautèrpande. 3) Tag nu killyngestykkerne op og kom lidt mere olie i panden. 4) Kog op og tilsæt killyngestykkerne. 6) Portionsanret kyllinge-hvidkålsretten med Nanbrød og mangochutney. 4 kylling