Alt for ofte serverer vi det samme slags tilbehør til den varme mad, det er hurtigt og det er nemt. Men her er en ide til et forholdsvis billigt tilbehør, som samtidigt er fyldt med vitaminer, hvor der er brugt gulerødder, persillerødder og evt
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Varm olien op på middel varme. Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
"God gammeldaws mad. ". Der er intet så godt som mormor mad, og engang imellem gør det ikke noget, hvis jeg kan præsentere noget, som er en bare en lille smule traditionelt
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Denne peanutsauce er min absolutte ynglings. Da jeg endelig er kommet helt af med min graviditetskvalme, kan jeg endelig dele al den fantastiske madinspiration, som vi fik gennem vores 5 dages madkursus i Bangkok i sommers – se mit indlæg om madkurset lige her
det kan være svært at holde pomfritterne varme når man kun kan tage lidt af gangen, så jeg puttede dem der var færdige på en bageplade og i ovnen på 200° indtil de andre er klar
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Pisk æggeblommen over en varm kogeplade til den begynder at tykne,kom citronsaften i, tag gryden af varmen og pisk herefter det afklarede smør i, saucen må ikke blive for varm, kom vandet i, og smag til med salt og peber
Så fin og smuk. Når man gerne vil spise sundt, er kylling altid et godt og sikkert valg. Vi spiser rigtig meget kylling herhjemme og vi elsker det, men nogle gange bliver kyllingen bare lidt kedelig, neutral og det samme igen og igen
Tilsæt saltet og lad grøntsagerne stege i gryden ved middelsvag varme i 5 minutter uden at brune. Nu er Louis komme i den aldre at han faktisk burde kunne spise det sammen som os