Til sidst hældes fløden og cocktailpølser ved og varmes igennem. 300g cocktail pølser. Placer mørbradbøfferne i bunden af et ildfast fad, hæld sovsen henover og varm retten i en ovn ved 180 grader varmluft i 30 min
Smelt smøret i en kjele ved middels varme. stekte pølser, kjøtt eller fisk. Dryss resten av osten over og gratiner retten i forvarmetovn på 250 °C i ca 15 minutter
Så er der lækre friske bagte boller – Nyd bollerne varme med en klat smør. Tril bollerne runde og fold forsigtigt dejen ind i sig selv, så du skaber en “stram” overfladeLad bollerne efterhæve i 20 minBag bollerne i 25 minutter i en forvarmetovn på 200 grader
Fingrene bages i en 180 grader varm ovn i ca. Hvis der er noget der kan vække gys og gru i de små børn, så er det disse fingre, de er et stensikkert hit, og en stor succes hver gang
Rør den opblødte og opvredne husblas i den varme creme til det er opløst. Der blev dækket op til en helt traditionel brunch med æg, bacon, mini pølser, lækkert brød med pålæg og meget mere
Bages i en forvarmetovn på 180grader i ca 8-10 min Opskrift. Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
kommer lidt an på din ovn. Nu er bollerne klar til at komme i ovnen på 220° i 12-14 min ca. det kan være svært at holde pomfritterne varme når man kun kan tage lidt af gangen, så jeg puttede dem der var færdige på en bageplade og i ovnen på 200° indtil de andre er klar